Türk Telekom Mobil (AVEA) Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası 2017

yeni-yil-firsati-kampanyasi-avea-turk-telekom-mobil-2017


Milyonlarca abonesi bulunan Türk Telekom 2017'e özel Yeni Yıl Fırsatı Kampanyasını duyurdu.
Oldukça avantajlı olan paket özellikle akıllı telefonlarından sürekli İnternet'e giren müşterileri çok yakından ilgilendiriyor.İşte Türk Telekom 2017 Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası detayları.

Türk Telekom Mobil - Avea 2017 Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası 

Bu kampanyadan hem Türk Telekom Mobil müşterileri hem de diğer operatörlerin müşterileri yararlanabiliyor.


yeni-yil-firsati-kampanyasi-avea-turk-telekom-mobil-2017
Kampanya detayları ise üstteki gibi 6 ay boyunca eğer Türk Telekom Mobil abonesiyseniz mevcut İnternet paketi sınırınızın üzerine 2 GB internet hediye edilmekte.Bunun için EKLE 2GB yazıp 5555' göndermeniz yeterli.Ayrıca Türk Telekom Mobil eski adıyla Avea'nın bu ve diğer avantajlı kampanyaları hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın.


yeni-yil-firsati-kampanyasi-avea-turk-telekom-mobil-2017

Eğer Türk Telekom Mobil yani Avea abonesi değilseniz üstteki paketleri altlarında yazan fiyatlarıyla alabilirsiniz.Ancak 6 ay boyunca 2GB internetin hediye olduğunun unutulmaması gerekiyor.eğer Türk Telekom Mobil müşterisi değilseniz bu kampanyadan ve diğer avantajlı kampanyalardan nasıl yararlanabileceğinizin detayları için tıklayın.
Bu kampanyanın diğer operatörlerin kampanyaları ile kıyaslandığında ne kadar avantajlı olduğunu küçük bir araştırmayla göreceğinize eminiz.
Bol internetli bir 2017 diliyoruz.