Türk Telekom Sabit Telefon Fatura Ödeme

Online Telefon Fatura Sorgulama


turk-telekom-yeni-logo




TÜRK TELEKOM'un sabit hattına ( PSTN ) sahipseniz ve faturanızın ne kadar olduğunu bir PTT şubesine veya TÜRK TELEKOM şubesine gitmeden nasıl öğrenebilirim diyorsanız bu yaz tam da size göre. Hemen Online telefon fatura sorgulama , online telefon borcu sorgulama,Türk Telekom fatura borç görüntüleme hakkında bilgi verelim.

Öncelikle telefon hattının sahibi siz veya yakın bir akrabanız ise belirtelim, online telefon borcu sorgulama için TC Kimlik Numarasını bilmeniz gerekiyor.Eğer Tc Kimlik numarasını biliyorsanız işiniz çok kolay.Telefon numaranızı bile bilmenize gerek yok. Hatta sadece TCKN ile adınıza kayıtlı tüm Türk Telekom ve TTNET borçlarınızı bir tuş ile anında öğrenebiliyorsunuz.
Türk Telekom Online Hizmet Merkezine direk buradan girin. 
Ardından aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.

telefon-fatura-sorgulama

Zaten fotoğraftaki gibi üye olmadan yapılabilecek işlemler belirtilmiş. Siz oradan Borç Sorgulama/Ödeme  linkine tıklayın.Bu linke tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.


telekom-borc-sorgulama



İşte gelen bu ekran Borç Sorgulama Ekranı. Buradan TC Kimlik numaranızı sol kutucuğa girin.
Daha sonra sağ kutucuktaki kısma ise güvenlik kodunu girin ve Sorgula tuşuna basın.
İşte mutlu son. Aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak ve tarihleri ile birlikte fatura borç tutarlarınızı göreceksiniz.2 ay üst üste ödenmeyen fatura olursa Türk Telekom hattınızı aramalara kapatacaktır. Bu nedenle bu sayfadan kredi kartı ile de ödemenizi tavsiye ederiz.


telekom-fatura-sorgulama



Türk Telekom'un diğer hizmetlerinin faturalarını sorgulamak,öğrenmek ve ödemek için alttaki sekmelerden ulaşabilirsiniz.



Ttnet fatura,borç sorgulama,ödeme,öğrenme için tıklayın...

1 comments:

25 Mayıs 2016 11:37 Reply Delete Sil

Bir türlü musteri hizmet bağlanmiyor