Vodafone Dakika,Kontör Sorgulama



vodafone



Vodafone sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünya çapında hizmet veren dünyanın en büyük operatörü ve GSM firmasıdır. Vodafone 'un Türkiye abone sayısı 24 Milyona ulaştı.Vodafone abonelerinin en çok merak ettiği ve sorduğu başlıca sorular şunlardır ; Vodafone Dakika Sorgulama , Vodafone Kontör Sorgulama , Vodafone Kalan Dakika Öğrenme , Vodafone Kalan Kontör Öğrenme gibi sorgulardır.Vodafone Online İşlemlerden bir Vodafone bayisinde neler yapabiliyorsanız tüm işlemleri yapabileceğinizi söylemeliyiz.

Vodafone Dakika , Kontör Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?

Vodafone dakika sorgulama ve Vodafone kontör sorgulama işlemi aslında çok basit.Hadi adım adım ilerleyelim.
Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip etmeniz yeterli. Örneğin; *7000# tuşlayarak arama tuşuna basın 1 Güncel Faturam 2 Son Faturam 3 Geçmiş faturalarım ......... menüsü çıkar. Güncel Faturama ulaşmak için; menüde "" cevapla"" tuşuna basın 1'i tuşlayın ve arama tuşuna basın Güncel Fatura bilgisi ekrana yansıyacaktır"
Fatura borcunuzu ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Paket bakiyenizi ve dakikalarınızı sorgulayabilirsiniz. Bakiye sorgulayabilir, TL transferi yapabilirsiniz. Tarifenizi görüntüleyip, değiştirebilirsiniz. ((bu kanaldan yapılan tarife değişikliği anlık olmaktadır) İnternet paketi, SMS paketi, Yurtdışı paketi görüntüleyebilir ve yeni paket alabilirsiniz. Telsiz Vergisi Borcunu sorgulayabilirsiniz. Hattınız ile ilgili 3G, görüntülü konuşma, yurtdışını arama, yurtdışında kullanım, gizli numaradan aranma gibi pek çok servisi kullanıma açıp, kapatabilirsiniz Cepöğrenci İndirimli Numara tanımlayabilir ve silebilirsiniz.Üstelik tamamen ücretsiz bir servis olduğunu belirtmeliyiz.

vodafone-dakika-sorgulama