Türk Telekom Mobil Fatura Detayı - 2023


Milyonlarca aboneye ulaşan eski adıyla Avea'nın yeni adıyla birlikte Türk Telekom Mobil'in aylık fatura detaylarına rahatlıkla ulaşabilir ve Avea fatura detaylarınızı bir tıkla öğrenebilirsiniz.
Aylık hizmet aldığımız firmaların fatura detaylarının günümüz çağında ulaşılabilir ve şeffaf olması müşteriler için çok önemli.Peki Türk Telekom Mobil fatura detayımı nasıl öğrenebilirim ? diyorsanız alttaki bir kaç adımı takip etmeniz yeterli.


avea-fatura-detayi-ogrenme


Avea ,Türk Telekom Mobil Fatura Detayı Öğrenme

Öncelikle şu adrese girin.Ardından Online işlemler sekmesine tıklayın.Sonrasında alttaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.


avea-turk-telekom-fatura-detayi


Üst tarafta turuncu kutucukla belirttiğimiz ilk kısma telefon numaranızı başında 0 olmadan yazın.Sonrasında telefonunuzun arama ekranından *952# tuşlayarak arama yapın ya da Şifre yazıp 9520'ye mesaj atın.Size gelen 6 haneli şifreyi yazıp giriş butonuna tıklayın.Ardından kendi Avea ,Türk Telekom Mobil fatura detayı sayfanıza girmiş oldunuz.Şimdi alttaki ekranda da gösterdiğimiz gibi "Fatura işlemleri" butonuna tıklayın.


avea-turk-telekom-fatura-detayi

Fatura işlemleri butonuna tıkladıktan sonra geçmiş dönem faturaları sekmesine tıklayın.İşte hepsi bu kadar alttaki gibi tüm fatura detaylarınıza ücretlerine ulaşmış olacaksınız.


avea-fatura-detayi

Aklınıza takılan sorular olursa aynı gün içerisinde dönüş yapabilmemiz için öncelikle yorum kısmına sorunuzu belirtin ve gün içerisinde yaptığımız dönüşü öğrenebilmeniz için ara ara mutlaka bu sayfayı kontrol edin.
İletişiminiz kesilmesin,Sağlıacakla.

4 comments

4 Eylül 2022 09:56 Reply Delete Sil

faturamın detayında ses için 114tl yazıyor ben o kadar konuşmadım ki

4 Eylül 2022 10:01 Reply Delete Sil

Merhaba Ali Bey;

Faturanızın detay kısmında konuşma için 114TL yazıyorsa üzerine data olarak da kullandığınız GB kadar bir ücretlendirme çıkmıştır.Ancak o kadar konuşmadığınızı düşünüyorsanız 444 1 444 numaralı hattan Türk Telekom Müşteri hizmetlerini arayıp ilgili aya ait ayrıntılı faturanızı kayıtlı e-mail hesabınıza atmalarını isteyebilirsiniz.Eğer hala itirazınız devam edecek olursa tekrar bize yazın.İlgili birime sizi sevk edelim.

İyi akşamlar.

4 Eylül 2022 10:03 Reply Delete Sil

sn yetkili elim ayağım titriyor şuan,ülkede zaten herşey ates pahası zaten ,kesinlikle ok adar konusmadım dedginiz numarayı hemen arıyorum bir durum o lursa yazacam burdan

4 Eylül 2022 10:05 Reply Delete Sil

Tabiki Ali Bey.

Kesintisiz iletişim dileklerimizle.