Digiturk Fatura Borç Sorgulama Ödeme

Digiturk Fatura Borç Sorgulama Ödeme Nasıl Yapılır?


digiturk-fatura-sorgulama

Digiturk , Ocak 1999 yılında kurulmuş ve 2000 yılında hizmet vermeye başlamış olan,toplam 250 civarı kanalı barındıran HD-3D-4K kalitelerde yayın yapan sayısal şifreli Tv platformudur. Kanallarını Eutelsat 7A uydusundan yayınlamaktadır.Ancak bazı kanalların yayınını da Türksat uydusundan yayınlamaktadır. Hizmetlerini kurulduğu günden bugüne kadar arttırarak devam eden digiturk, kullanıcıları ve aboneleri için fatura sorgulama ve ödeme konusunda önemli kolaylıklar sağlamıştır. Digiturk kullanıcıları digiturk fatura sorgulama ve digiturk fatura ödeme işlemlerini online olarak rahatlıkla gerçekleştirebilirler.Eğer sizde bir digiturk kullanıcısı iseniz bu işlemleri yapmak için aşağıdaki işlemleri takip ediniz Böylelikle digiturk fatura sorgulama ve ödeme işlemlerinizi nasıl yapmanız gerektiğini öğrenmiş olacaksınız. 

Digiturk Fatura Borç Sorgulama Nasıl Yapılır? 

Digiturk fatura sorgulama ya da digiturk borç sorgulama işleminiz için yapmanız gereken öncelikle vermiş olduğumuz şu bağlantıya tıklamak.Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır.
digiturk-fatura-odeme

 Burada yapmanız gereken şey digiturk online işlemler üyelik girişi için iki giriş seçeneğinden birini seçmek.Yukarıda görüldüğü gibi isterseniz cep telefonu numarası ile giriş seçeneğine isterseniz de diğer giriş seçenekleri kısmına tıklayınız.Diğer giriş seçenekleri şunlardır: 
digiturk-borc-odeme

 Eğer diğer giriş seçeneklerine tıklarsanız 3 farklı giriş seçeneğiyle karşılaşırsınız.Bunlar yukarıda görmüş olduğunuz seçenekler olup bunlardan dilediğiniz herhangi birini tıklayınız.İsterseniz ’’TC kimlik no ile giriş’’ isterseniz ’’e-posta ile giriş’’ ya da dilerseniz ’’üyelik numarası ile giriş’’ seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz. 
digiturk-borc-sorgulama

 Vermiş olduğumuz linkte digiturk online işlemler sayfasının alt kısmında bu şekilde yardım ve destek seçenekleriyle karşılaşırsınız.''Şifremi unuttum'' ''ilk defa giriş yapacağım'' ''neler yapabilirim?'' seçeneklerini kullanarak destek alabilirsiniz.Eğer üyelik numaranızı öğrenmek istiyorsanız bu bilgiye geçmiş faturanız üzerindeki 10 haneli sayı olan numaradan ulaşabilirsiniz. Bu sayılar sizin üyelik numaranızıdır. Online işlemler üyelik hesabınıza giriş yaptığınızda fatura işlemleri bölümünden geçmiş fatura detay bilgilerine kadar tüm bilgileri görebilirsiniz.Böylelikle digiturk fatura sorgulama ya da digiturk borç sorgulama işleminizi tamamlamış olacaksınız. Ayrıca bu sayfadan üyeliğiniz doğrultusunda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Digiturk Cep Telefonu ile Fatura Borç Sorgulama Nasıl Yapılır? 

Digiturk kullanıcıları için sağlamış olduğu kolaylıklara bir yenisini ekleyerek üyelerin kayıtlı olduğu cep telefonuna kalan borç bilgisini mesaj olarak yolluyor.Bunun için yapmanız gereken üye olduğunuz cep telefonu numarasının mesaj bölümüne ‘’FATURA’’ yazarak 3555’e göndermeleri yeterlidir.Dönem borcu ile birlikte toplam borçlarınızı buradan öğrenebilir digiturk borç sorgulama ya da digiturk fatura sorgulama işleminizi buradan da yapabilirsiniz. 
Digiturk Fatura Borç Ödeme Nasıl Yapılır? 

Digiturk fatura ödeme ya da digiturk borç ödeme işleminizi eğer online olarak ödemek istiyorsanız yukarıdaki işlem basamaklarını takip ederek ve kredi kartı ile fatura ödeme seçeneğini kullanarak kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.Elbette bunun dışında da digiturk fatura borç ödeme seçenekleri de mevcuttur dilerseniz bu seçenekler üzerinden de borcunuzu tahsil edebilirsiniz.
 -Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak sesli olarak kredi kartı bilgilerinizle birlikte digiturk fatura ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Digiturk müşteri hizmetleri numarası;

digiturk-musteri-hizmetleri
 -Anlaşmalı bankaların internet sitesi üzerinden online olarak,otomatik ödeme talimatını kullanarak gişelerinden nakit ödeme ya da atm üzerinden digiturk fatura borç ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.Anlaşmalı bankalar ödeme noktaları ve şekilleri;
digiturk-anlaşmalı-bankalar

 -PTT şubelerinden ya da Garanti Kolay Veznelerinden de nakit ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.