Avea,TTNET,Türk Telekom Altyapı Başvuru,Sorgulama,Dilekçe Verme

Türk Telekom,16 milyon civarında Türk Telekom mobil,bir diğer adıyla Avea abonesi , 13 Milyon civarında sabit telefon abonesi ve

12 Milyon civarında Ttnet,internet abonesine hizmet vermektedir.Türkiye'nin tüm şehirlerinde ilçelerinde hizmet verirken bazı lokasyonlarında altyapı sorunları nedeniyle hizmet verilememektedir.Bu nedenle Türk Telekom bayilerine veya ofislerine uğrayıp evinize veya işyerinize sabit telefon , İnternet talebinde bulunduktan sonra tarafınıza altyapı olmaması nedeniyle hizmet verilememektedir yazısı veya mesajı ulaşmış olabilir.Peki Türk Telekom ve TTNET altyapı sorunu olan yerleri nasıl öğrenebilir ve bu durumda nasıl hizmet alabilirsiniz?Ayrıca Wifi noktalarının bulunduğu yerleri nasıl öğrenebilirim?
İşte bu sorunun yanıtına alttaki resimli açıklamalarımız ile ulaşabileceksiniz.

TTNET Altyapı Sorgulama,Türk Telekom Altyapı Sorgulama,Mobil İnternet 3G,4,5G,GIGA 4,5G sorgulama,Wifi Noktası Sorgulama Nasıl Yapılır ?

Öncelikle buraya tıklayın.Ardından alttaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.


Kapsama-haritası

Daha sonra karşınıza çıkan bu ekranın üst bölümünden bilgi almak istediğiniz hizmeti seçin.Hizmeti seçtikten sonra yan taraftaki bölüme İl,İlçe,Mahalle,Cadde/Sokak bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girerek ''Göster'' sekmesine tıklayınız.Sizler için rastgele bir adres bilgisi girdik ve ekranda göründüğü gibi bilgi almak istediğiniz lokasyonun üzerine butonu sürükleyip bırakıyorsunuz ve sorgulama işlemi başlamış oluyor.


Kapsama-haritası


Sizlere görsellerle birlikte daha güzel anlatabilmek adına herhangi adres seçtik ve aşağıdaki resimdeki gibi butonu sürükleyip bıraktıktan sonra ekranda sorgunuzu tamamlamanız için bir güvenlik kodu gelecek,alttaki kutucuğa kodu doğru bir şekilde girerek ''Göster'' butonuna tıklayınız.




Yukarıda görmüş olduğunuz gibi kodu doğru bir şekilde girmeniz doğrultusunda karşınıza alttaki gibi bir ekran çıkacak ve istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşmış olacaksınız.




Kapsama haritasındaki bilgiler yaklaşık değerlerdir.Bu bilgiler sizin evinizde bulunan internet hız değerleriniz;şebeke altyapısı,hatların ne sıklıkla geçtiği,binanın içinde bulunduğu kablolama sistemi,bilgisayarınız performansı gibi durumlara bağlı değişiklik gösterebilmektedir.

Mobil internet hizmeti,kapsamı,kalitesi,hızı,bulunduğunuz bölge,hizmet alınan lolasyonun yapısı ve kullandığınız cihazların yapısı,modeline göre de farklılık gösterebilmektedir

Türk telekom WİFİ noktalarında internet hızı şebeke yoğunluğu,teknolojik alt yapı ve sinyalin geldiği lokasyonun yapısına göre farklılık gösterebilmektedir.

Ttnet altyapı,Türk Telekom altyapı,Lokasyona göre Türk Telekom Mobil (Avea) hizmet durumları ve Wifi noktaları hakkında detaylı bilgilere değindik.

Kesintisiz iletişim dileklerimizle.