Türk Telekom Wifi nerelerde var?Nerelerden bağlanabilirim?


Türkiye genelinde 81 ilde 6000'den fazla noktada Türk Telekom Wifi erişim noktası bulunmaktadır.Ancak bulunduğunuz lokasyonda Türk Telekom Wifi ağı var mı? ,eğer varsa en yakın Türk Telekom Wifi  ağı nerede? , Hangi restoranlarda,cafelerde , otogarlarda vs. Tütk Telekom Wifi var? ... Türk Telekom Wifi ağının bulunduğu yerleri bulmak oldukça kolay.Linke tıklayarak açılan sayfaya geçin.Alttaki gibi bir sorgu ekranıyla karşılaşacaksınız.

turk-telekom-wifi-nerede

Detaylı arama kısmından İl,ilçe ve kategori seçerek "ara" linkine tıklamanız yeterli.Ardından alttaki gibi bir "google maps" haritası üzerindeki wifi erişim noktaları belirecektir.Bu şekilde bulunduğunuz illerdeki Türk Telekom Wifi ağlarının bulunduğu lokasyonları rahatlıkla bulabilirsiniz.
İstanbul Ankara Konya Kayseri Adana Hatay Antalya Adıyaman Malatya Manisa İzmir Gümüşhane Adapazarı Sakarya Gaziantep Kilis Niğde Trabzon Samsun Sinop Rize Afyonkarahisar Mersin Hakkari Diyarbakır Batman Mardin Ağrı Erzurum Ardahan Aydın Uşak Muğla Amasya Artvin Kocaeli Yozgat Yalova Balıkesir Çanakkale Kahramanmaraş Şanlıurfa Şırnak Edirne Tekirdağ Bursa Wifi Noktaları nerede sorunun cevabını vermeye çalıştık.Ayrıca bulunduğunuz lokasyondaki WİFİ ağına nasıl bağlanacağınızı öğrenmek için Türk Telekom Wifi 'a nasıl bağlanabilirim ? adlı yazımızı okumanızı da tavsiye ederiz.Aklınıza takılan soruları alttan yorum kısmından sorabilirsiniz.
turk-telekom-wifi-nereden-baglanirim