TTNET Başvuru Sorgulama | Türk Telekom Vdsl/Adsl İnternet Aboneliği ve Randevu Durumu

ttnet-basvuru-sorgulama-abonelik

Yaklaşık 9 milyon aboneye ulaşan TTNET ,Türkiye'nin en büyük servis sağlayıcısıdır.Diğer İSS'lere altyapı sağlayan TTNET,yeni adıyla Türk Telekom İnternet , mevut müşterilerini sürekli arttırmaktadır. Peki yeni abone olacakların veya abone olup bağlanmasını bekleyenlerin TTNET başvuru sorgulama süreci ne durumda , TTNET başvuru takibi'ni nasıl sağlayabilirim?

TTNET Başvuru Sorgulama - TTNET Başvuru Durumu - TTNET Bağlantı Randevu Değişikliği - TTNET adres değişikliği - TTNET abonelik iptal işlemlerimi nasıl yapabilirim ?


TTNET başvuru takibi,TTNET başvuru sorgulama işlemlerinizi sabit telefon veya cep telefonlarından 444 0 375 veya 444 1 444 'ü arayarak rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Ayrıca bağlandığınız Müşteri hizmetleri yetkilisine ekiplere iletilmek üzere mesajlarınızı , açıklamalarınızı hatta randevu saatlerinizi ve günlerinizi rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Ancak özellikle belirtmemiz gerekir ki irtibat olarak vereceğiniz cep telefonu numaralarınızın doğru ve aktif olduğuna dikkat ediniz,çünkü eğer ekipler sizi arar ve ulaşamazlarsa başvurunuzu tekrar çağrı merkezine sizden yeniden randevu alınmak üzere gönderebilirler.Eğer iki defa üst üste irtibat telefonunuz yanlış ise aboneliğiniz iptal edilecektir.Ayrıca abonelik için verdiğiniz adresinizi değiştirebilir ve abonelik işlemlerinizi iptal edebilirsiniz.

6 comments

23 Eylül 2020 11:41 Reply Delete Sil

15 eylül 2020 de sabit internet başvurusu yaptım hat yok diye talepli başvuru yaptım hala.baglanmadı

9 Şubat 2021 17:16 Reply Delete Sil

8 yada 9 ay önce internet alt yapı başvurusu yaptım hala alt yapı döşenecek ilgili kişilere sesleniyorum lütfen sorunumun çözülmesine yardımcı olun inter alıcam ama alt yapı olmadığını söylediniz alt yapı talebinde bulundum ama Hala bir gelişme yok yıl olmuş 2021 bu ne umursamamazlık ya

14 Şubat 2021 11:23 Reply Delete Sil

2020'nin 8.ayinda internet için başvuru yaptım kayıt aldılar, sözleşme yaptılar hala internet bağlanmadı.bu nasıl bir sistem

18 Şubat 2021 02:40 Reply Delete Sil

6 aydır alt yapı bahanesiyle internet baglayamaadilar reklam vermeye gelince sanırsınız mükemmel icraat boş port yerlestirmekten acizler

22 Ekim 2022 07:17 Reply Delete Sil

4 gündur hizmet alamıyorum,bu durumda sözlesme akdini fesh etmek istiyorum.Hizmetlerinizden memnun değilim,sözleşmemi alamadıgım hizmetler v.magduroldugum için herhangi bir bedel ödemeden fesih işlemlerimi yapabilirmiyim yasal yollardan. Teşekkür.

22 Ekim 2022 12:31 Reply Delete Sil

Eğer hizmet alamıyorsanız TT ofis veya bayilerine gidip elbette sözleşme ahdini fesih edebilirsiniz.Ancak 444 1 444 çağrı merkezini arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz.
İyi akşamlar.