Turkcell İPhone 5s 16GB Kampanyası


İPone-5s-16GB-Kampanyası



Turkcell'den dev İPone 5s 16GB Kampanyası




-Turkcell'den siz müşterilere bir dev kampanya daha.İPone 5s 16GB alın ilk iki ay taksidiniz  Turkcell'den olsun...

-Kampanya 09.05.2016-15.08.2016 tarihleri arasında geçerli olmakla birlikte sadece turkcell.com.tr adresinden alınan İPone 5s 16GB telefon için geçerlidir.

-Cihaz bedeli telefonu aldığınız andan itibaren ilk 2 ay faturanıza yansıtılmamaktadır ve 12,24 ve 36 ay teklifler için geçerlidir.

-Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Haydi gençler İPone 5s 16GB almanın tam zamanı!  

İPone 5s 16GB cihazında ilk göze çarpan detay elbette büyük pikselleriyle dikkati çeken  8MP iSight kamerası,arka arkaya çekim yapabilme özelliğine sahip olmakla birlikte 1080p HD video kaydı yapabilir ve yavaş çekim efektlerinden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca pil ömründen tasarruf sağlayarak 64-bit yapısıyla A7 çip,inanılmaz hızlı bir performans göstererek dikkatleri üzerine çekiyor.

Artık İPone 5s ile bağlantılarınız her zamankinden çok daha hızlı...

Geniş bir kablosuz bağlantıyı destekleyerek siz müşterileri kesintisiz bağlantı gücü ile buluşturuyor.Siz müşterilerimiz artık nerede olursanız olun dilediğinizi dilediğiniz kadar hızlı indirme şansını elde ediyorsunuz.

Telefonunuz artık parmağınızın ucunda!      

Cihazın ana sayfasında görünen Touch ID sensörü telefonunuzun kilidini  açmak için parmak izinizi tarayarak güvenli bir şekilde App Store'dan ve iTunes'den alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor.

Turkcell İPone 5s 16GB Kampanyasından yararlanmak için hemen turkcell.com.tr adresini ziyaret ederek bu fırsatı kaçırmayın..