Turkcell Fatura Borç Sorgulama Ödeme




turkcell-fatura-odeme




Turkcell Türkiye merkezli 2 G , 3 G ve 4 G operatörüdür.Ülkemizde 34,6 Milyon abonesiyle en çok aboneye sahip GSM şirketidir.Bir çok teknolojik yatırımları ve baz istasyon sayılarıyla birinci sırada yer alan GSM şirketidir. 10.000 lerce çalışanı ile hem müşterilerine anında yanıt vermekte hem de istasyonlarda oluşan arızalarına anında müdahale etmektedir.Ülkemizin her köşesinde çekim kuvvetine sahip Turkcell'in 34.6 milyon abonesinin en çok merak ettiği sorular Turkcell Fatura Sorgulama , Turkcell Borç Sorgulama , Turkcell Fatura Ödeme , Turkcell Borç Ödeme 'dir. 
Peki tüm bu işlemleri tek kalemde nasıl yaparım diyorsanız , size şimdi vereceğimiz bilgilerle sadece bir kaç dakikanızı alacaktır.

Turkcell Fatura Borç Sorgulama Nasıl Yapılır ?

Aslında çok basit bir şekilde online turkcell fatura sorgulama işlemini yapabilirsiniz.Peki turkcell fatura sorgulama işlemi nasıl yapılır? 

Öncelikle buraya tıklayın ve turkcell fatura borç sorgulama sayfasına girin.Burada alttaki gibi sayfaya girmiş olacaksınız.


turkcell-fatura-sorgulama


Buradan ister TC Kimlik Numarasını girerek , ister ad soyad ile ister de GSM Numarası ile fatura, borç sorgulama işlemini yapabilirsiniz.Bilgileri girdikten sonra güvenlik kodunu da girin ve Fatura Borcumu Sorgula sekmesine tıklayın.Buradan hem online fatura borcunuzu , internet kullanım bilgilerinizi, kontör sorgulama işlemini hem de geçmiş dönem faturalarınızı görebilirsiniz.

Turkcell Fatura Borç Ödeme Nasıl Yapılır ?

Peki Turkcell fatura borç ödeme nasıl yapılır ? İşte yine yukarıda anlattığımız gibi fatura sorgulama sayfasına girin ve ilgili dönem borcunuzu ÖDE sekmesine tıklayıp Kredi Kartı ile Turkcell Fatura Ödeme işleminizi kolayca yapabilirsiniz.