TTnet Müzik - Türk Telekom Müzik Platformu-Muud



ttnet-muzik-turktelekom



Öncelikle şunu belirtelim ki;Türk Telekom , Ttnet , Avea , Tivibu hizmetleri Ocak ayı 2016'dan beri Türk Telekom markası altında toplandı.Mevcut sitelerin hepsi turktelekom.com'a bağlandı.Ancak hizmet verilen eski siteler üzerinden hala hizmet verilmekte.Bu nedenle artık yeni platformları üzerinden Ttnet müzik - Türk Telekom Müzik,Muud platformunu tanıtmaya çalışalım.
turk-telekom-muzik-platformu-logo

Ttnet Müzik,Muud,Türk Telekom Müzik Nedir ?


Ttnet Müzik ,Türk Telekom Müzik,Muud ; yerli ve yabancı ,yeni ve eski milyonlarca şarkıyı dinleyebileceğiniz , hem online olarak hem de çevrimdışı bu hizmeti sunabilen Türkiye'nin en büyük müzik platformudur.

Ttnet Müzik yeni adıyla Türk Telekom Müzik'e Üyelik Nasıl Yapılır ,Ne işe yarar ?

Ttnet Müzik,Muud,Türk Telekom Müzik üzerinden milyonlarca şarkıyı kesintisiz bir biçimde Hd kalitede dinleyebilir ve sevdiğiniz sınırsız sayıda şarkıyı destkop,laptop , mobil cihazlar ve tabletlerinize rahatça indirebilirsiniz. Peki Ttnet müzikten kimler yararlanabilir ? Ttnet müzik'ten yararlanmak için illaki Türk Telekom müşterisi olmanıza gerek yok. Müşteri olmayan herkesin de rahatça üye olabileceği ve faydalanabileceği bir platform.Üyelik işlemlerinde kayıt işlemlerinizi yaptıktan sonra premium üyeliğe geçiş yapabilir ve sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ttnet Müzik,Muud, Türk Telekom Müzik Üyelik İşlemi

Öncelikle şu siteye girin.Alttaki gibi yeni albümlerin fotoğrafları ve üyelik paneliyle karşılaşırsınız.


ttnet-muzik-uyelik

Üye olmadan listedeki şarkıları 30'ar saniyelik dinleme imkanına sahipsiniz.Ancak şarkılarınızı dinlerken yarıda kalmasını istemiyorsanız üye olmanız gerekmekte.Sağ üst köşede görünen "ÜYE OL" linkine tıklayın.


ttnet-muzik-uyelik-paneli
Karşınıza üstteki gibi sayfa gelecektir.Ttnet müşterisiyseniz ilgili kutucuğu,müşteri değilseniz diğer kutucuğu işaretleyip üyelik işlemlerinizi bitirin.

Ttnet müzik üyesi olduktan sonra milyonlarca şarkıyı dinleme ve cihazlarınıza indirme şansına sahipsiniz demektir.

Ayrıca mobil cihazlarınıza ttnet müzik'in mobilapp uygulamasını indirebilir çok daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Ttnet Müzik;Muud Mobil Uygulamasını indirmek şu bağlantıya tıklayın.Şöyle bir ekranlar karşılaşacaksınız.


ttnet-muzik-mobil-uygulama-playstore

Buradan sonra yükle sekmesine tıklamanız yeterli.İşte bu kadar.Milyonlarca şarkının tadını çıkarma zamanı.

Ayrıca bu sayfalar da dikkatinizi çekebilir.