Ttnet Fatura Sorgulama ,Borç Ödeme

TTNET FATURA SORGULAMA İNTERNET FATURA BORÇ SORGULAMA


ttnet-fatura-borc-srgulama-odeme

15 milyon ttnet abonelerinden biri olarak TTNET faturalarımı nasıl sorgularım diyorsanız ve bir türlü nasıl sorgulayacağınızı bulamadıysanız biz size bu yazımızda bu sorunun cevabını izah etmeye çalışacağız.Online olarak TTNET fatura ödeme yapmak istiyorsanız buraya tıklayıp ödemelerinizi rahatlıkla yapabilir,borçlarınızı sorgulayabilirsiniz.
Öncelikle şunu belirtelim sistem üzerinden bu dönemin borç bilgisini sorgulayabileceğiniz gibi geçmiş dönemlerinize ait fatura bilgilerini de sorgulayıp ekranda görebileceksiniz , ayrıca direk kredi kartı ile Türk Telekom şubelerine veya herhangi PTT şubesine uğramadan TTNET borcunuzu ödeyebilirsiniz.Ancak şunu söylemeden geçmeyelim sadece online internet fatura sorgulama veya online ttnet fatura sorgulama yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca TTNET müşteri hizmetleri numarası 444 0 375 no'lu hattı arayarak internet fatura ve TTNET fatura bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Şimdi aşağıda vereceğimiz link üzerinden online TTNET fatura sorgulama internet fatura sorgulama TTNET fatura kredi kartı ile ödeme TTNET fatura,borç öğrenme ,TTNET fatura sorgulama,ödeme tc kimlik no ile ,ttnet fatura borç görüntüleme ,internet fatura ödemeişlemlerini yapabilirsiniz.

Ayrıca alttaki sayfalar da dikkatinizi çekebilir.

2 comments

17 Aralık 2020 03:05 Reply Delete Sil

Dikmende oturuyorum. Evimde internetten yararlandığım telefon 4796074. dür. Bu numara esas alınarak otomatik ödememe hangi abone numarası ile fatura gönderilmektedir.
Banka hesabıma üç adet TTİNTERNET adıyla fatura intikal etmektedir. Üç adet bildirimin kullanıcılarını öğrenmek istiyorum. İlginize teşekkür ederim.

27 Aralık 2020 09:41 Reply Delete Sil

Merhaba

Müşteri hizmetlerini arayıp fatura hesap numaranızı öğrenirseniz otomatik ödeme talimatınızı o fatura numarası üzerinden sağlayabilirsiniz.

İyi günler.