Ttnet Kota Sorgulama



ttnet-kota-sorgulama




15 milyon TTNET abonesinin en çok sıkıntı yaşadığı problemlerden birisidir kota sorgulama işlemi.
TTNET abonelerine Adil kullanım noktası ( AKN ) sorgulama imkanını online olarak veriyor.Aslında AKN Rekabet Kurumunun zorunluluğu çerçevesinde diğer firmaların da karşılaştığı bir uygulama.AKN nedir, Adil kullanım noktası olarak isimlendirilen ve 50 GB download'a kadar hız sınırlaması olmayan bir uygulamadır.Aylık 50 GB download kapasitesi aşılırsa hız otomatikman 3 Mb'in altına iniyor ve her ayın 1'inde AKN sıfırlanıyor.Peki ttnet kota,ttnet kota sorgulama , kota sorgulama,adil kullanım kotası sorgulama,ttnet kota öğrenme ,adil kullanım kotasını nasıl sorgularsınız?

TTNET Kota Sorgulama , Kota Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?

Ttnet kota sorgulama işlemi yapmak için öncelikle şu adrese tıklayın.Ardından şöyle bir sayfayla karşılaşacaksınız.


ttnet-kota-sorgulama

Daha önce üye olmadıysanız,üye girişinin altındaki linkten yeni üyelik oluşturabilirsiniz.E-posta adresi ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra alttaki gibi ekranla karşılaşacaksınız.


ttnet-kota-sorgulama
Bu ekranla karşılaştıktan sonraki işleminiz artık çok kolay.Bu sayfada 6. sıradaki " TTnet Adsl Kota Sorgulama " linkine tıklayın.Bu linke tıkladıktan sonra alttaki gibi AKN bilgilerinize ait son 3 aylık bilgiler görünecektir.


ttnet-kota-sorgulama



Ekranda da göründüğü mevcut bulunduğunuz ay ve önceki 2 aylık download ve upload bilgileriniz görünecektir.İşte ttnet kota sorgulama , ttnet kota işlemi bu kadar basit.Şunu da belirtelim, eğer download değeriniz 50 GB değerini geçerse hızınız 3 Mb'ın altına düşecektir.Bir diğer ttnet kota sorgulama başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.
Kesintisiz internet dileklerimizle....

1 comments:

27 Ekim 2016 01:14 Reply Delete Sil

7013534527nolu internet hattlmln kota kullanım ilişkisinin iadesi
İle iadetutar.